top of page

LinkedIn Masterclass

Već dugo planirate biti aktivniji na LinkedInu, slušate sa svih strana koliko prednosti donosi, ali ne znate odakle biste krenuli? Evo rješenja!


Women in Tech®Croatia vam omogućuje LinkedIn Masterclass (online) by Tanja Dzido, MBA - potpuno besplatno! To je prilika koja se ne propušta! Zašto smo odlučili angažirati Tanju da održi LinkedIn Masterclass za vas? Tanja je savjetnica za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership. Osim toga, Tanja je aktivni promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 16 tisuća vrijednih konekcija, što znači da će vam dati savjete, podijeliti iskustvo, znanje i praktične alate LinkedIna iz prve ruke 🗓️29. rujna 2022. ⌛19:00 do 20:00 h

Pravilnim postavljanjem i optimiziranjem vašeg LinkedIn profila, redovitim objavljivanjem u područjima vaše ekspertize te strateškim povezivanjem s ključnim ljudima u vašoj industriji, možete izgraditi autoritet u poslovnom svijetu i dobiti prepoznatljivost koja će vam otvarati nove karijerne prilike te pomoći da bolje iskoristite postojeće.


Sudjelovanje na Masterclassu je besplatno!


Kako se prijaviti?


Pošaljite nam e-mail na:

Subject: Prijava na LinkedIn Masterclass

Commentaires


bottom of page