top of page

Women in Tech balkanski summit

Women in Tech bile su domaćini premijernog balkanskog summita 1. srpnja 2021. u Dubrovniku.

Glavna svrha bila je okupiti lidere iz poslovnog i javnog svijeta kako bi raspravili o načinima zadržavanja ženskih talenata i osnaživanju žena da napreduju u svojim karijerama u tehnologiji i poduzetništvu.


Jedan od panela koji je održan okupio je žene u regiji Balkana. Podijelile su programe i korake poduzete kako bi pomogle ženama da izgrade i nastave svoje poduzetničke projekte. Nadalje, delegacija Women in Tech ujedinila je svjetske ambasadorice iz organizacije Women in Tech kako bi podijelile, sa strašću i puno emocija, svoje aktivnosti usmjerene na pomoć ženama u pristupu obrazovanju, mrežama, fondovima i, općenito, razbijanju staklenog stropa.


Kako bolje završiti ovaj osnažujući dan nego završiti s Female Start-up Pitching Competition? 12 startupa ima jedinstvenu priliku predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima. Prva tri pobjednika natjecanja su na 3. mjestu Plate Pay, na 2. mjestu Beyond Merrity i na 1. mjestu Megi. Nagrade su iznosile ukupno 42 500$, a sponzorirao ih je Infobip.

Comments


bottom of page